Сьогоднi знов

Бусинка 4
Сьогодні знов мені наснився,
Немов насправді ти з'явився,
Немов все гарно поміж нами,
Немов майбутнє перед нами.
Дивлюсь в блакитні твої очі,
Палає свічкой душа в нОчі,
Але все марно,хоч у сні,
Не разом ми,як і в житті.

21.09.2019.
Businka