Звезды падают нам в ладони... на укр. языке

Людмила Леванюк
Зірки падають нам в долоні,
У очей твоїх я в полоні...
Зірки падають,
Нам нагадують
Наше літо...

Нам нагадують наше літо,
Що коханням твоїм зігріто...
Зірки падають,
Нам нагадують
Наше літо...

Зорепадами тануть в морі
Золотаві кохання зорі...
Зірки падають,
Нам нагадують
Наше літо...
  1980