Минання

Серез
Минуться радість, сум і захват.
Минає все: такі закони.
Мов кров, стече за обрій захід --
Як миро точиться з ікони.
Минають почуття та сили,
Минають заходи та сходи --
Відтоді, як лише ступили
На долі небезпечні сходи.
Минають кривда і кохання,
Минає і нове, і звичне.
Буття -- постійне розставання.
Саме лише минання вічне.