смузи

Сергей Рыжковский
Смузі, збите тоє смузі,
Мені суне в пицу
Щирий ол інкльюзів,
Я же хочу їсти
Смажену картоплю,
Я бажаю пити
Смачну цю горілку,
Яку жене батько…

Смузі, бісова є суміш,
Від неї у мене
В животі здуває.
Я не хочу чути
Що лапочут турки:
Смузі - це дієта.
Ні, дієта - бограч,
Сало та цибуля!

Приспів:
Миле моє сало...

Смузі, скільки треба смузі
Щоб зловити кайфу
В цьому ол інкльюзив,
Навіть якщо пити
Це все на хальяву,
Навіть якщо серце
Прагне до Вітчизни,
Що дарує сало…

Смузі, задовбало смузі...
Я хочу додому
В рідну Україну,
Я бажаю бути
В сонячних Карпатах,
Їсти тільки сало,
Бограч запіваті
Лише яфинівкою…

Приспів:
Задовбало смузі...