Золотава Ос1нь

Валентина Щиголева
Чарівна чаклунка - золотава Осінь,
У багрянці сукня - божа то краса.
Кучері зарано вкрились сивиною,
Марно про минуле капає сльоза.

В сутінках тонути - залиши тож поспіх,
Та волосся в сіру не ховай вуаль,
В посмішці ти сумній не тамуй свій подих,
Не стели під ноги золочену шаль.

Дай запам*ятати в сукні золотистій,
Відблиск твій яскравий у озимих рун,
Шепіт нам дослухать шелестіння лисття,
Іскри їх пожару з щедрісттю даруй.