Sene

Алиев Орхан Адам
Я с тобой,
Я с тобой быть хочу.
Я с тобой,
Я с тобой по небу
ангелом лечу

Sen menim
sevdiyim kes
Ruhumda
Ince bir ses
Senin ewqin
bir qefes,
Sensiz almiram
Men nefes
Lap istesen,
kulek tek es,
Uwut meni
Qelbimi kes,
Yarat mende
bawqa heves,
Amma seninle
Qoy alim men nefes

Sensen,
Menim ewq dunyam,
Bir wirin royam.
Sensen,
Gunewim , ayim,
Qiwim hem yayim,
Tanri verdiyi payim
Ebedi mene!

Я с тобой,
Я с тобой быть хочу.
Я с тобой,
Я с тобой по небу
ангелом лечу