Господарюэ осiнь

Клавдия Дмитрив
Господарює осінь у саду:
В комори фрукти й овочі збирає,
І робить це у всіх же на виду,
І ні від кого цього зовсім не ховає.

Господарює осінь навкруги:
У лісі,в парку,в полі,у діброві.
Не позичать для цього їй жаги,
І кольори свої в неї багрові.

Господарю осінь напрочуд:
У шати золоті все одягає.
Це величезний ювелірний труд:
Для кожного палітру підбирає.

Господарює осінь залюбки,
І це їй дуже легко так дається.
З задоволенням заходить в квітники.
Вона чаклунка чи мені здається?

08.09.2019 р.