Надежда за живот, четирист

Величка Николова -Литатру 1
Надежда за живот
Автор - Величка Николова - Литатру1



Виж, куца чапла под дъжда -
с надежда в бъдещето гледа.

а бледоликата луна
от плач изглежда все по- бледа.




Пословици:

1/. За надеждата няма граници.

2/. За страдащия и луната плаче.


Литатру1