Шукають оч в нших глибину...

Евгений Голоюх
Шукають очі в інших глибину...
Щоб з головою, аби що, пірнути
В солодкий вир правічної отрути...
Або крила пташину вишину...

Шукають очі...Пастку почуттям...
У дотиках, словах...Усьому тому,
Що виганяє душу босу з дому...
Щоб ризикнути долей і життям...

У лабіринтах спраглої душі...
Самотність вишуковує щілину...
Щоби знайти бодай одну причину...
Потрапить у пустельні міражі...