Mike Angelo - Speechless Экви

Алексей Сидорцев 2
Mike Angelo – 2018 - Speechless

https://www.youtube.com/watch?v=Ef9vAOCzpp4

Очарован

Нет,
Нашу не стереть любовь
Пылью лет

Счастье дня   
Когда рукой касаюсь вновь      
Тебя я   
 
Никогда не полюблю так никого   
Ты хранительница сердца моего 

Знай:   
В сердце у меня внутри
Ты всегда! 

И «Прощай!» 
Мне уже не говори
Никогда!

Просыпаясь, знать хочу, что ты со мной,
И поклянись, что будет так весь век земной!

Я очарован!
И в мире нет другой такой
Рядом быть готов с тобой
С тобой, любовь, всегда с тобой одной!

Я очарован!
С каждым вздохом я лишь твой
Я быть хочу твоей судьбой
Ты для меня одна! Любовь моя навек с тобой!

И в дрожь
Бросает только лишь ко мне
Подойдешь,

А уйдешь -
То и жить мне смысла дальше нет
Ни на грош 

Каждый день тебе стараюсь дать понять
Не могу тебя я отпустить опять

Ты так прекрасна!
И в мире нет другой такой
Рядом быть готов с тобой
С тобой, любовь моя, с тобой одной!

Ты так прекрасна
С каждым вздохом я лишь твой
Я быть хочу твоей судьбой
Ты для меня одна! Любовь моя навек с тобой!

И лишь сорвется с губ вздох твой
И рай весь мой
Ведь ты со мной!

Ты так прекрасна!
И в мире нет другой такой
Рядом быть готов с тобой
С тобой, любовь, всегда с тобой одной!

Ты так прекрасна!
С каждым вздохом я лишь твой
Я быть хочу твоей судьбой
Ты для меня одна! Любовь моя навек с тобой


“Speechless”

Time
Can't erase the love we share
You and I

I'll be fine
The day I have you in my arms
Once again

I will never feel this way for someone new
It's forever that I give my heart to you

Here
Deep inside my heart I keep
You alive

Baby please
I don't want to hear you say
It's goodbye

Cause I need to wake up knowing you're still mine
Tell me it's from now on until the end of time

You leave me speechless
You're beautiful beyond compare
When you need me I'll be there
To me, my love, You'll always be the one

You leave me speechless
Yours with every breath I take
You never gonna see me break
You'll always be the only one I'll love eternally

It's true
My heart beat so much faster when
you are near

Without you
I can feel meaning of my life
Disappear

Don't you know I'll spend each day to let you know
It's impossible for me to let you go

You leave me speechless
You're beautiful beyond compare
When you need me I'll be there
To me my love You'll always be the one

You leave me speechless
Yours with every breath I take
You never gonna see me break
You'll always be the only one I'll love eternally

One single whisper from your lips
Would set me free
Or can't you see

You leave me speechless
You're beautiful beyond compare
When you need me I'll be there
To me my love You'll always be the one

You leave me speechless
Yours with every breath I take
You never gonna see me break
Can't you see you'll always be the only one for me
The only one I'll love eternally