Mam gver

Екатерина Каплаш
Sad me, o Mam Gver Ivi lako
Vogulno nibi velle maco,
Bichen rejet a veise velle,
Gortoz ar brette gant a gelle.

Kazu an iviz gant lakette
Lantan bui erret an verdete
Rejet azu prenest  le lita,
Na hvi pazel ar vile ita

Sad me , o Mam Gver ivi lako
Lebres dijan o nebbe taco
Ganion jedu an setti belle
Gortoz ar brette gant a gelle.