861. Щоб жили сини

Нина Шохова
        Народилась я в країні,
        Славній в пісні соловїній.
        Де поля квітують цвітом,
        А лани всі,марять літом.

        Шовком трави на лугах.
        Сонця промінь в небесах.
        Неосяжнії простори.
        Мальовничих гір узори.

        Є моря,та є ліса.
        Краю мій,яка краса!
        Неба сонячна блакить,
        Пісня душу веселить.

        Хай квітує Україна,
        Рідна серцю,та єдинна.
        Щоб жили її сини,
        А народ не знав війни!