Позолотила осiнь клен

Клавдия Дмитрив
Позолотила осінь уже клен.
Чи залишила золота для липи?
Вже журавлі за обрієм ген-ген,
А осінь золото рукою щедро сипле.

Не скупиться на золото вона:
Всіх обдаровує і в золото фарбує.
Ґаздує вже вона сповна
І кожен раз бо витвором дивує.

Позолотила осінь уже клен,
У золото його вже одягнула.
А далі буде ткати гобелен.
І насолоду від роботи вже відчула.

04.09.2019 р.