Пролетта е закачлива, рубаи

Величка Николова -Литатру 1
Пролетта е закачлива
Автор - Величка Николова - Литатру1


Щом кестенът запали
своите свещи,
изплуват много
мигове горещи.
Ти,
знай че пролетта е закачлива
и ни омайва
със любовни срещи!


Литатру