Седемдесет

Величка Николова -Литатру 1
СЕДЕМДЕСЕТ
Автор - Величка Николова - Литатру1
( На моя любим съпруг – Тру )


Седемдесет…
Но любовта незрима
не вижда възраст,
пърха между нас.

От щастие преливам,
че те има.
Обичаш мен,
обичам те и аз!


Литатру
(От книгата ми "Барабаните на любовта")
*