Двеста, самоирония

Величка Николова -Литатру 1
ДВЕСТА
(самоирония)
Автор - Величка Николова - Литатру1


Аз в живота си се втурнах,
нарисувах сто слънца,
с прегрешения се катурнах –
поне двеста…
Цапах, ца…

Днес си мисля:
- Не умея
дори стихове да пея!

*