Омагьосано вино

Величка Николова -Литатру 1
Омагьосано вино

Автор - Величка Николова - Литатру1


Тази нощ вън е снежно, вали...
Пелената е нежна, дебела,
а в душата ми - горест. Боли!

Ще ти сипя от виното, бело.

Спиш ли вече? Ела и пийни.
Ще добавя и капка магия.
Да забравим за лошите дни.

Искам твоите устни да пия!