Урок пения на кумыкском

Куприянов Вячеслав
ЙЫРЛАВ  ДАРСДА

Адам
Челтирни яратгъан
Сонг яратгъан
Къанатланы.

Къушлар челтирде
Йырлай чакъ-чакъда,
Къушланы азатлы
Учуву гьакъда.

Къанатсызлар буса йырлай
Гёрмесе де къырланы,
Адилли челтирлеге
Багъышлангъан йырларын.

Перевел на кумыкский язык
Багаутдин Аджиев (Махачкала, Дагестан))

УРОК ПЕНИЯ

Человек
изобрел клетку
прежде
чем крылья

В клетках
поют крылатые
о свободе
полета

Перед клетками
поют бескрылые
о справедливости
клеток