Присмак осенi

Клавдия Дмитрив
Присмак осені у айстрах я відчула,
Мене він якось дивно зачепив.
Що осінь на порозі – я збагнула,
І присмак цей у сад же поманив.

Присмак осені із нотами в повітрі,
Він в душу проникає звідусіль.
Взяла на крила свої осінь вітри
Й пустилась у осінню заметіль.

Присмак осені із залишками літа,
І айстри,мов місточок поміж них.
Теплом ще літнім квітка оповита,
 А літній вітер майже уже стих.

Присмак осені не сплутати із літнім:
В нім прохолода,золото й дощі,
А сад є завжди тихим і привітним –
Цвіте там айстра та ще й вночі.

28.08.2019 р.