бумбыль

Абзэндр
бумбыль дам
бумбыль шум
бумбыль
          бумбыль
                бумбыль хум
тарамам
пумпарам
       гертилари
              фуртисан
барумбах
барумбах
         трипси
              чидси
                меркарап
урипуп урипап
ури ури ури хап