Хвилi, немов обiйми

Наталка Змиивна
Хвилі, немов обійми...
Блакить помножу на синь.
Літо безмежно вільне,
За нами тужити покинь!
Багаття ще догорає,
Вдячність ллється, мов мед.
Літо майже безкрає
Повільно стишує лет...

28.08.19