Моя любове заполошна...

Вероника Удовиченко-Ивашина
Моя любове заполошна —
Така легка, така ціпка,
Із нею незрівнянна жодна,
Ні гомінлива, ні струнка...

Чекала довго я на неї,
Вітала дужче, ніж весну,
Дивилась на зіркові стелі,
Годину тиху — не одну...

Збирала тайни та примари
У свій рідненький сундучок,
А з нього доставала чари
Розшитих з ніжністю хусток...
(Ніка)
Серпень 2019