NevidomeZadovolennya - Друг попсовий

Игорь Гаврош
слушать или смотреть клип можно на любой муз.площадке, а лучше на igorg.com/index.php/2010

© бас: Йончи Каспарс
© гитара: Альберт Эберхарт
© вокал: Лиза Зайцева (Li`n`Za)
© спецэффекты: Джим Горанчич
© ударные, перкуссия: Иван Волков
© музыка, слова, вокал, гитара: Игорь Гаврош
© запись, сведение: Gavosh Records (1.09.2007 г.)


Я - NevidomeZadovolennya,

Яскраве життя!

Ти - млієш від попси,

Нам не по путі,

Мої співчуття!)


Давай швидше,

Руки в гору підіймай,

Рухів більше,

SMASH!TV включай,


Гаврош з Li`n`Za перші,

Грай, танцюй, співай,

Знову ліпші, час не гай,

Поспішай!


Натискай на всі кнопки,

Не гальмуй, голосуй за рок і не психуй,

Друг попсовий, до нестями цілуй

Спини нам, наші CD купуй!


Кайф зловити дуже хочеш,

І не спиш майже щоночі,

Безкоштовно даю пораду:

Не вистрибуй з штанів,

Все одно ти вже позаду!


Гаврош та SMASH!TV -

Завжди разом,

І все без меж тоді,

І нафта з газом!)


Синиця у руці,

Ми в шоколаді,

І вже кличуть журавлі в вишині!


Перед тим, як вийти до вас в ефір,

Я п’ю кефір, вір,

Що світліє мозок, наче вода чиста

Стає з карпатських гір!


Li`n`Zа - драйв це!

Б’ється серце,

Впевнено йдемо до Бога,

Папараці, ви ж як янголи, як няньці,

Дуже близько, поруч, наче в казці!)


Гаврош та SMASH!TV - завжди разом,

І все без меж тоді, і нафта з газом,

Синиця у руці, ми в шоколаді,

І вже кличуть журавлі в вишині...


Не нормально: музиканти в тіні,

Зірки у всій красі,

Ні, вже так не буде, точно,

Li`n`Za й Гаврош за крок до цілі!


Що є правда?

Моє мовлення - NevidomeZadovolennya,

Разом з Li`n`Zа ми їх "заживо з’їмо"!)


Всім набридло слухати лайно,

Сміття попсове,

Не ганьбіть свою країну,

Геть з ротацій, геть з ефіру!)


Геть, геть зі сцени!)
Геть, геть зі сцени!)