Не смiтiть в ваших душах

Мокренко Хром Олег
В душах наших місця так багато
Вплітайте там барвінок, не бур'ян
Будь ласка не смітіть там чим попало
Щоб доля не скотилася в капкан

Нове життя запізно починати
Коли й своїм очам хватає неба
Найтяжчий гріх самим собі брехати
А запитайте в серця, вам це треба!?

В серці дві людини не тримайте
Двоє не вживаються в душі
Є любов одна й назавжди знайте
Двоє лиш до сварок та іржі

Так, бо поржавіють ваші руки
В зраді доторкнувшись до Чужого
Тілу у іржі до смерті бути
Й більш не повернутися до Свого

P.S.
Хром...,29 серпня..., м.Буча,...
Кохайте, і не смiтiть в ваших душах