Дiвчинко

Айрина Рыжая
Рятувати старі ідеали немає жодного сенсу,
все зведемо до творчості або дикого сексу.

Зруйнуємо рамки моральних цінностей,
напишемо сотні віршів і загубимось
серед вічностей.

Наш голос лунатиме і поза нашим життям.
Дівчинко, просто тримай мене за руку
і віддайся цим почуттям.