Лiто

Клавдия Дмитрив
Не надоїло спекою це літо,
Хоч цілий червень лило нам дощі.
Несеться вже кудись несамовито
І холодом вже дихає вночі.

Якесь воно коротке.Чи здалося?
Чи може дуже швидко так біжить?
Та ні!Воно ж бо стрімголов неслося
І зовсім не дрімає і не спить.

Могло б ходу вже трішки сповільнити
І неквапливо просто собі йти,
І пеленою всіх ще оповити,
В усі куточки просто так зайти.

Але воно мандрує і мандрує,
Не слухає нікого ж бо чомусь,
Тепло і сонце нам воно дарує,
А я йому хіба що усміхнусь.

19.08.2019 р.