життя одне

Виктория 72
накрапує на підвіконня дощик,
         шумить береза, листям молодим...
моє вікно - завжди відкрито влітку,
         це дивовижний ,чарівний "мій" світ....
ще тільки, десь ,лиш ,небо засіріло,
        чи пташку, щось спугнуло уночі...
всі шорохи таємні...

               життя - одне,

но різні кольори...

у червні, соловей співа на гілці,
               цвітуть тюльпани,мальви  запашні,
а потім, квітнуть дуже рясно : піони,
               лілії ,ромашки...
жасмін з трояндою кружля...
               все це -вдихаєш ,щиро,ніжно...
немов, нема тому й краю,
               але гіркота чорнобривців,
знов повертає до життя...

життя ... проходе скрізь віконце...
              де ясно , світе нове сонце,
до школи,дітки знову йдуть,когось у дитсадок ведуть...
               а ось, сусідка шкандибає...
по звичці, хліб бере зрання...
               а ось дівча, по телефону ,
щось там, щебече пробіга,
               таке волосся ,гарне довге,
вона його перекида,
              у наших вікон, інший вимір...
вони шибки,але повз них, життя біжить ,і світло сяє..
              а є такі, що мовчазні ...
роками, там живуть в них люди ...
             але життя у них нема...
так хай летять мої бажання ,здоров*я, щирого тепла.....
              хай ваші вікна, завжди сяють, лиш посмішкою,що луна....