Вiтер-пустун

Ласточка Твоя
Вітер на гілці пташину гойдає,
ніби дитину, в садочку малу.
Спів її чути, так радісно лине.
Він так хвилює, як сон наяву.

Ветер-Шалун

Ветер на ветке птичку качает,
будто ребёнка, в вишнёвом саду.
Пенье так слышно, несётся.
Оно так волнует, как сон наяву.

27.08.2019
18:20