Надоело Воевать by Юлий Ким

Михаил Денисов Вологда
Наплявать, наплявать, надоело воевать,
Ничего не знаю, моя хата с краю.

Моя хата маленька, печка да завалинка,
Зато не казённая, а своя законная.

Ты Ерема, я Фома, ты мне слово, я те два,
А бумажечку твою я махорочкой набью.

Ты народ и я народ, а мне дома милка ждёт,
Уж я её родимаю приеду сагитираю.

Слава тебе, Господи, настрелялся досыти,
Для своей для милyшки чyток оставлю силyшки.

Наплевать, наплевать, надоело воевать,
Были мы солдаты, а теперь до хаты.

Spit on it, spit on it
I'm fed up a war like shit
The hut of mine - to edge
And no need to sage

I have very little ranch:
Kitchen - range
And sitting - bench
But not a govermental
In mine private handle

You're - Jeremiah
I'm - Thomas
You're tell a word to me
I'm to you - a mass
And your paper
Look like gag
I've fill a stinking shag

You are - people
And I'm a people!
And i want with
My honey - to tipple

Sure I've on her in any pose
To agitation cruel expose

Glory Lord! O, Glory Lord!
Enough shoot for me
On a war
For my dear however
I keep some a power...

Spit on it, spit on it
I'm fed up of war's bullshit
We were a soldiers in
Alien land
Now go to Motherland