Есен с дългополи дъждове, триолет

Величка Николова -Литатру 1
Есен с дългополи дъждове
(триолет)

Автор - Величка Николова - Литатру1


Идвай, идвай,златна Есен,
с дългополи дъждове,
Листопадът ще е лесен...
Идвай, идвай, златна Есен!
Пак животът ще е песен -
Любовта щом ни зове!

Идвай, идвай, златна Есен,
с дългополи дъждове!


Литатру1

"Кошница с дъх на Есен" - худ. Литатру1, (масло, платно, шпакла)