Мiй смiшний Валентин

Олександр Мачула
(Ескізи до мюзиклу, замальовка 4 – за мотивами твору
«Мій смішний Валентин", муз. Річарда Роджерса, сл. Лоренца Харта)

Не засмучуй мене, друже мій,
корити не берись.
Не спіши знову ти, друже мій,
це вже було колись…
Не сховати похмуре чоло,
як ідеш до мети.
Щастя море і серця тепло,
доброта – це все ти…

Мій милий Валентин,
кумедний Валентин,
сниться обличчя твоє…
Сміх твій, як серпантин,
ти кращий із мужчин,
серце украв ти моє.

Профіль – мов античний грек,
в тебе жартів – повний глек!
А чи звіт віддаєш ти собі?
Та сумливо все ж мені,
ти – сонце у вікні,
мій любий Валентине…
Свято ти, Валентине!

25.08.2019