Серпень щедрий на почуття

Наталка Змиивна
Серпень, щедрий на почуття,
У саду душі достигає.
Так примхливо в’ється віття!
Так безхмарно в небі безкраїм!
Світло в серпні – немов вино,
Золотаве і ледь грайливе...
Я вертаюся із кіно,
Оминаючи груші й сливи,

Що достигли в ніч’їх садах.
В’ється стежка дворами навкоси.
Поцілунками на гілках
Проступає чарівна осінь...

21.08.19