Поетични плетки, триолет

Величка Николова -Литатру 1
Поетични плетки
(триолет)
Автор - Величка Николова - Литатру1


С обич съм зачената,
родена...
С хъс съм се явила на Света.
С честност и любов съм
надарена!
С обич съм зачената,
родена
и от Бога съм
благословена -
плетки поетични да плета!
С обич съм зачената,
родена...
С хъс съм се родила
на Света.

Литатру1