За тайните след смъртта ни, триолет

Величка Николова -Литатру 1
За тайните след смъртта ни
(триолет)

Автор – Величка Николова – Литатру1

Животът бързи си отива… отива си  - без нашите тайни!
Обичайте със страст омайна – животът бързо си отива…

Сърцето нивга не унива, когато нямаш грозни тайни.
Животът бързо си отива… отива си без нашите тайни!

Литатру1