Дилема

Анатолий Павленко
   

Ще  повітря  кохання  вдихаю,
Зачаровує  пісня  чмеля…
Неправий  буду  тричі  нехай  я,
Та  всміхаюсь  їй  в  слід,  як  маля.

Нагорода  від  долі  чи  вирок? –
Як  дилему  мені  цю  рішить,
Що  живе  невиправний  лірик
В  моїм  тілі,  в  моїй  душі…