Дългата раздяла, ,нестандартно

Величка Николова -Литатру 1
Дългата раздяла - скъсва любовните струни

Автор - Величка Николова - Литатру1
(нестандартно)


Ти в мене се врече,
но вече
далече, далече
отплува…
ЗабрАви за мен!

Сълза ми потече
и тече,
и тече, и тече...
Но вече
Забравих за теб!

*



Литатру1