Життя красиве

Клавдия Дмитрив
Життя красиве,якщо ти його помічаєш,
Та має  воно теж кордони свої.
Живи вже  тепер,бо життя не вертаєш,
Й не помітиш його ти країв.

Життя красиве,якщо його любиш,
Якщо вмієш його цінувать,
Якщо сам ти його не погубиш
Й не будеш його марнувать.

Життя красиве,якщо цього ти хочеш,
Якщо бачиш навколо у всьому красу,
Не тоді,коли хтозна що торочиш…
Живи,щоб не збракло для цього часу.

Життя красиве,воно неповторне,
Жодної миті-близниці нема.
Пам’ятай,що колись воно себе згорне…
Тому нам дається воно недарма.

08.08.2019 р.