Серпень

Клавдия Дмитрив
Серпень в свої права вступив,
Він миттю обійшов всі володіння,
Жодного кутка не пропустив.
Таке ж бо в нього чистеє сумління.

У серпня клоптів  багато дуже є,
І кожен з них по-своєму важливий.
Він кожному роботи додає,
Він,як і інші,трішечки примхливий.

І літо ж бо завершить саме він,
І всі жнива лягли на його долю.
За липнем скоро піде навздогін
Й позолотить,хоч  трішечки,тополю.

Такий же він цей серпень гомікий ,
Наповнює комори усі хлібом.
Такий,як всі,та завсім не такий,
Відмінний він від всіх же навіть слідом.

05.08.2019 р.