Э. Д. - 834

Александр Конёв
К Его явленью тяжела
любая стала Вера!
С Его уходом, Пустота -
единственная мера


Before He comes we weigh the Time!
'Tis Heavy and 'tis Light.
When He depart, an Emptiness
Is the prevailing Freight.