На чужом несчастье

Ирина Родо
 - На чужом несчастье -
             счастье не построишь.
   Не шути со мной так, Галя, -
                очень не красиво!
 - Что ты, да опомнись, Гришка!
               Только зря бушуешь!
   Не брала я и не прятала вовсе -
                твое пиво!





 - На нещасті моєму -
       щастя не збудуєш!
   Годi жартувати, Галю,
      це вже не красиво!               
 - Та опам'ятайся, Грицю, 
          або ти не чуєш?
   Не ховала, не брала я зовсiм
              твого пива!