За кръгли годишнини - над петдесет

Величка Николова -Литатру 1
За 50, 60, 70, 80, деветдесет годишнини

Автор – Величка Николова – Литатру1

Срещнах те в петък –
число – тринайсет.
Ти бе на двайсет
и бе омайна.

В живота – кратък,
щастие има!
… едемдесет сме, моя любима!

Величка