Дъга, ,четирист

Величка Николова -Литатру 1
ДЪГА
Автор - Величка Николова - Литатру1

Днес на белия лист е тъгата,
сбъдва тъжните спомени в мен...

Най- добре - да рисувам дъгата,
радост носи на сивия ден!


*ПОСЛОВИЦА:
Цветният живот гони тъгата!

Величка (Литатру1)