Wasting Love by Iron Maiden

Михаил Денисов Вологда
Maybe one day I'll be an honest man
Up till now I'm doing the best I can
Long roads, long days, of sunrise, to sunset
Sunrise to sunset

Dream on brothers, while you can
Dream on sisters, I hope you find the one
All of our lives, covered up quickly
by the tides of time

Spend your days full of emptiness
Spend your years full of loneliness
Wasting love, in a desperate caress
Rolling shadows of nights

Dream on brothers, while you can
Dream on sisters, I hope you find the one
All of our lives, covered up quickly
By the tides of time

Sands are flowing and the lines
are in your hand
In your eyes I see the hunger, and the
desperate cry that tears the night

Spend your days full of emptiness
Spend your years full of loneliness
Wasting love, in a desperate caress
Rolling shadows of nights

Spend your days full of emptiness
Spend your years full of loneliness
Wasting love, in a desperate caress
Rolling shadows of nights

Spend your days full of emptiness
Spend your years full of loneliness
Wasting love, in a desperate caress
Rolling shadows of nights


Честен стану я однажды
Видит Бог...
Я пока что, сделал всё что мог
Долго-долго я бродил по свету
Встречал закаты, провожал
рассветы...
Закаты и рассветы...

Мечтайте мужики, коль можете
пока...
Мечтайте бабоньки,
а вдруг
Найдёте стоящего мужика...
Всех наших жизней - короток срок
И всех нас накроет
Мутный поток

Живи, жизнь наполнив свою
Одиночеством
Живи, Бог с тобою
Как хочется...
Любовь свою трать в отчаянных ласках
Преследуя тени, гоняясь за сказкой


Мечтайте мужики, коль можете
пока...
Мечтайте бабоньки,
а вдруг
Найдёте стоящего мужика...
Всех наших жизней - короток срок
И всех нас накроет
Мутный поток

Ускользнут сквозь горлышко
Сахар'овы  пески
Жалко, чай не наслатят...
В глазах твоих лишь
Проблески тоски
Из уст - проклятия летят...

Живи, жизнь наполнив свою
Одиночеством
Живи, Бог с тобою
Как хочется...
Любовь свою трать в отчаянных ласках
Преследуя тени, гоняясь за сказкой