Перехрестя

Клавдия Дмитрив
Перехрестя…перехрестя доріг,
Воно дивне й якесь загадкове,
Від нього куди шлях проліг,
Й почуття зародилось де нове?

Перехрестя доріг край села,
Розійшлися  чотири дороги.
Через нього колись я пройшла,
Через нього пройшли всі тривоги.

Перехрестя доріг хтось знайшов,
А хтось просто його не помітив.
Не задумався хтось і пройшов,
А хтось – забентежився,знітив .

Перехрестя доріг щось несе,
Несе у собі  таємницю.
Нам відомо далеко не все,
Й не кожен помітив різницю.

05.08.2019 р.