Попрощався липень

Клавдия Дмитрив
Попрощався липень з усіма,
Доземно він в останню мить вклонився,
Хотів зостатися,але ж це все дарма,
Бо серпень ні на хвильку не спізнився.

Попрощався липень і пішов,
Куди гайнув,про це ніхто не знає,
Та чи домівку свою він знайшов,
Й чи вдома ж бо на нього хтось чекає?

Попрощався липень,а шкода –
Всьому живому місяць ще додався,
Сплинув він,немов із гір вода,
Й у невідомість він від нас подався.

Попрощався липень назавжди,
І в календар цьогоріч не загляне,
Позамітав він всі свої сліди,
Хоч літо у розгарі ще духмяне.

03.08.2019 р.