Минае швидко час

Людмила Савицкая 2
Ой, як минає швидко час...
Вже на полях дозріло жито...
Ось наступає і останній Спас...
Підходить до кінця і літо...

До нас воно так довго йшло
Через сніги, через морози
Через думки, що віяло теплом
Які здійсніти лише взмозі...

Навколо літом вабить все...
Краса і аромат стоїть в квітках...
Приємно пахне скошена трава
І дозріває все в садках...

Собі чудову мить ти побажай...
бо скоро скажемо ми літу: Прощавай!

25.08.2019