Чувства и спомени, 1 куплет

Величка Николова -Литатру 1
Чувства и спомени
Автор - Величка николова - Литатру1

Ах, този джаз от дългополи дъждове!
Припомнят ми за чувствата - предишни.

От утре ще пристигнат студни снегове
и спомените ми не са излишни!

ПОСЛОВИЦА:
* Хубавите спомени са най- необходими през зимния сезон (старостта).

Литатру1