Любовта е позитивно въображение

Величка Николова -Литатру 1
Любовта е позитивно въображение
(Проза)
Автор – Величка Николова – Литатру1

Любовта е позитивно въображение.
Колкото по- силно развито позитивно въображение имаш,
 толкова по- силно обичаш!
Всичко останало е – живуркане.

С две думи: Любовта е поезия!

*

А че поезията е любов – е друг въпрос, друга тема…

Литатру1