Щастие, къде си, 1 строфа

Величка Николова -Литатру 1
ЩАСТИЕ, КЪДЕ СИ, 1 строфа
Автор – Величка Николова – Литатру1

Приветствам силно - чуждо щастие,
но где да си намеря - свое?

Понякога случайно:  „Здрасти”
е път към щастието – твое!

ПОСЛОВИЦА:

*Всеки мил жест е щастлив летеж!

(Най- малкият жест или добра дума
могат да те накарат да литнеш от щастие!)

Литатру1