Черно- бяло игра на думи, 1 куплет

Величка Николова -Литатру 1
Черно- бяло
( игра на думи ), 1 куплет
Автор – Величка Николова – Литатру

Денят е бял, нощта е черна.
Живеем в свят от черно- бяло.
Душите ни – дали са черни
или са смес от черно с бяло?

Литатру1